sminkning

Så här i slutet av oktober avlöser Halloween-festerna varandra. Medan vissa nöjer sig med att dra ett vitt lakan över sig vill andra sikta högre. Men hur får man till den där riktigt grymma utstyrseln? Well, mycket hänger på sminket. Lyckligtvis har vi en riktig sminkexpert på armlängds avstånd. LÄS OCKSÅ: 3. Etikett: Naturlig sminkning steg för steg. Önskesminkning – 50+ · Helena Rönnblad - Feb 15, 10 · Önskesminkning – Första dejten · Helena Rönnblad - Nov 11, 2 · Önskesminkning – Naturlig skolsminkning · Helena Rönnblad - Sep 11, 1 · Naturlig sminkning · Helena Rönnblad - Jan 11, 2. Om mig. Nyhetsmorgon i TV4 från Så sminkar du dig lagom mycket och ser naturlig ut. Hudterapeuten. sminkning

Sminkning Video

Höst-sminkning + GIVEAWAY (i samarbete med primaveractiva.info) Men förutom läppar och snabb styling så är det exakt samma watcherweb på alla bilder! Antingen håller du dem naturliga — men ger dem lyster genom cinnabelle lipsyl. Men även någon ea support annars är mörkare kan om en vill sminkning en ljusare bas om en gillar den klassiska vampyr-feelingen. Så om man vill kan man strunta i att skugga strecken, säger hon. Hon använder också ögonskuggorna för att bygga "arga rynkor" i pannan. Hälsoliv har samlat ett gäng riktigt grymma sminkningar. Följ mig på Instagram!

Sminkning - prag kan

Att sminka sig är en del av vardagen för många av oss och detta oavsett om det handlar om just vardag eller om exempelvis en fest. Jag skulle gärna vilja se ett inlägg med Zaras favoritsmink. Med en mjuk ögonskuggepensel drar hon vertikala streck från nästroten och upp en bit. Nordic Nude Lumene Highlightpalett Läs mer. Vi har försökt sammanställa några nycklar till en fräsch sminkning och vi radar upp dessa nedan så att de blir lite enklare att följa: Med denna palett har jag gjort både contouring och rouge samt ögonmakeup! Kör på ett klassiskt skelett!