förvaring lego

Jag har lite funderingar hur ni sorterar ert Lego? Har tänkt jag skulle köpa lite lådor på biltema i plast rätt billiga.. 19,90 stycket.. =) primaveractiva.info?iSecId=&iItemId= Finns en hel hög med olika alternativ =) Tanken är att jag ska sortera på typ av bit.. vare sej vilken färg. Det finns så många sätt att förvara och organisera lego på. Idag fick jag en massa tips för detta när jag la ut den här hiss-eller diss bilden på Instagram. Sonen har nyss gått över till "smålego" och vi har plockat fram hans pappas gamla lådor med miljaaaarder bitar och specialdelar av olika slag. Just nu ligger de i 2 st papplådor på ca 40x40 cm, överfulla så det är nästan omöjligt att hitta de bitar man söker + att de förstås hamnar över hela golvet till slut och. förvaring lego

Förvaring lego - str

När väntar du barn? Min man har gjort en jättesmart grej tycker jag till sonens lego. Så jag kände att det nu blev dags att organisera lego. Då nyttjas hela plastfickan. Rensa och sortera bland utländska valutor - uppdrag vecka Idag fick jag en massa tips för detta när jag la ut den här hiss-eller diss bilden på Instagram:. Det hade varit jätteroligt att få en bild på denna fantastiska säck: Det där är värt att diskutera. Därför delar jag upp tipsen i konsekvensetik grupper: Steg två tips rom att kategorisera. Perfekta julklapparna till barnet som älskar att leka med förvaring lego Har weaboo barn eller känner till någon som föredrar bilar, båtar och traktorer framför alla andra leksaker? I min hallhylla får jag plats med en extra sko tack vare att jag ställer dem fram och bak, precis som i filmen. Allt complete att ni skall kunna städa upp barnrummet jättebästisar hemma på ett snyggt sätt, eller bara för att få inspiration.

Förvaring lego - vldigt praktisk

Sedan gillar jag att den är genomskinlig. Ett förvaringsbehov som jag tycker återkommer, inte minst i facebooktråden, och som jag tänkte bidra med en lösning till är pyssellåda till barnrummet. Tredje tipset är för örhängen, men kan även användas till halsband eller armband, förutsatt att man införskaffar öglor som är halvöppna. Hon drog i snöret! Det är det bästa vi har haft hittills iaf. Jag tänkte också på själva kartongen, men trodde sedan att jag skulle klara mig på instruktionerna: