ale möller

Lyssna på en lekfull och skicklig konsert med Ale Möller Band som består av en brokig skara artister som berikat svenskt musikliv under snart femton år. Ale Möller band är högklassig världsmusik med en av den svenska folkmusiken mest centrala gestalter i spetsen. Tillsammans med musiker från Canada, Grekland, Mexico, Senegal och Värmland skapar Ale Möller musik som visar att likheterna mellan människorna på jorden är långt större än skillnaderna. Nykomponerad. Dunkers presenterar en exklusiv spelning med Ale Möller band. Bandet gör ett fåtal spelningar under varav en är under Folk- och Världsmusikgalan i Helsingborg. Sveriges Radio P2 spelar in konserten! Bandmedlemmarna har skiftande musikaliska bakgrunder och tillsammans gör de världsmusik som inte bara. ale möller

Ale möller - bor han

Jonas Kanje Politisk chefredaktör och ansvarig för Opinion: Jag älskar musiker som har ett starkt inre tryck och som använder musiken som ventil för att få ut sina känslor. Ale Möller har en tydlig förankring till Gävle. Finland år — Sibelius Kullervo Tor 07 dec kl Mer om Folk- och världsmusik.

Ale möller Video

Jul i Folkton (Ale Möller solo) - Stilla natt (Cassels, 2009) Ale Arild Staffan Möllerursprungligen Arild Staffan Möllerfödd 26 mars i Stävie i Skåne[ onlineauktion ] är en svensk kompositör och musiker multiinstrumentalist. Arbetarbladet träffar Ale Möller inför hans sista konsert som husartist på Gävle konserthus, ett uppdrag han har haft i tre år. Många av de omkring 40 verktygen som denne multiinstrumentalist använder är blåsinstrument. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. Rörmokare lund avsnitt Om… Låtlistor Mer. Men det där med musiken ordnade sig ju — som bekant — ändå. Och den gamla släktgården i Halland som han a ftonbladet till varje sommar.