rågården

mot Gråbo/Stenared. Hållplats Rågården. POSTADRESS. Sahlgrenska Universitetssjukhuset Rättspsykiatri Rågården, rehabenhet 3. 85 Göteborg. VISA FLER KONTAKTUPPGIFTER. Vi tar emot och rehabiliterar dig som har en psykossjukdom och/eller ett missbruk och är dömd att överlämnas till rättspsykiatrisk vård. En man har rymt från kliniken Rågården nordöst om Göteborg, skriver Aftonbladet. Han var under fredagseftermiddagen fortfarande på fri fot och det är oklart. På Rågården finns en helt unik vård och unika förändringsprocesser i en unik miljö. Här finns verktygen för en.

Rågården Video

Jonsson fördes akut till rättspsyk flera gånger rågården Han har tillbringat över ett nurejev av sitt runt åriga liv på rågården anstalter för vålds- och narkotikarelaterad brottslighet. De två pojkarnas död väcker tankar om ansvarstagande. Det är en starkt bidragande faktor till rymningsbeslutet. Enligt uppgifter till Aftonbladet har andra patienter hjälpt mannen att fly. Lämna gärna dina synpunkter till:. Dessutom finns det koder som jag och mina bekanta använder. Läs fler nyheter i GT:

Rågården - andra

Visa adress Rågården på karta. Domstolen ansåg att han drabbats av en psykos som orsakats av drogmissbruk. Avdelningar och mottagningar Undersökningar, diagnoser och behandlingar Om ditt besök hos oss Forskning Utbildning Jobb och framtid Pressrum Om sjukhuset Om webbplatsen Logga in Lyssna. Polisens presstalesman i region Väst kan varken bekräfta eller dementera händelsen. Det hade ingen informerat mig om.