interkakel

Interkakel AB är verksam inom Kakel och klinker, Material i Alingsås, Partille. Läs och skriv rekommendationer om Interkakel AB i Partille. På primaveractiva.info tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad. 05 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 45 anställda och omsätter 95,1 miljoner.

Interkakel - tror

Klicka här för att se vår unika lösning för plattor utomhus. Boka tid med oss Boka en tid för personlig service, utan kostnad! Vi är experter på kakel och klinker. Kika in våra bilder på  badrumsinspiration  och  köksinspiration  och känn dig lite extra inspirerad! Numer har vi butiker och lager i sex orter samt återförsäljare runt om i landet. Kontakta oss om du behöver hjälp med monteringen. Göteborg 05 00 Alingsås 31 30 Borås 74 80 Sundsvall 00 30 Falun 64 Gävle 55 interkakel

Interkakel - ocks briljant

Vi har något för dig till alla rum i huset — allt från väggplattor och badrumskakel och kökskakel till golvplattor och badrumsmöbler. Ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Kontakta oss om du behöver hjälp med monteringen. Vi är experter på kakel och klinker. Med klinker och kakel kan du bryta normen och skapa ett livfullt hem med unika mönster och färger efter dina personliga preferenser.