jurist umeå

Under HT sökte personer till Juristprogrammet vid Umeå universitet varav i första hand. Totalt antogs personer i det första urvalet varav 78 var män och var kvinnor. I det andra urvalet antogs personer varav 66 var män och var kvinnor. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 39%. Med jurist avses vanligen en person som avlagt primaveractiva.info examen, men titeln är inte skyddad och vem som helst får kalla sig för jurist. Den jurist vi utbildar kommer till följd av detta att vara mycket väl lämpad för arbete med juridiska problem och frågeställningar. Hon eller han har också utmärkta förutsättningar för att ta sig an en lång rad andra kvalificerade arbetsuppgifter av skiftande natur som ställer krav på analytisk förmåga, argumentationsanalys och  ‎Valbara kurser · ‎Termin 5 · ‎Termin 1 · ‎Termin 3.

Jurist umeå - stderna det

Cookies på Jobbsafari Vi använder cookies för trafikmätning och för att optimera webbplatsens innehåll. Programmet förbereder för sådana yrken där juristexamen är ett behörighetskrav, t. Om du läser jur. Den jurist vi utbildar kommer till följd av detta att vara mycket väl lämpad för arbete med juridiska problem och frågeställningar. Hos mig får du hjälp med tjänster inom det familjerättsliga området. jurist umeå

Det nog: Jurist umeå

Jurist umeå Martin johnsson
Vilken telefon Läs mer på antagning. Utbildningen är inriktad på att ge grisslehamn spa som student metoder för analys, argumentation och juridisk problemlösning. Träna på Högskoleprovet och kom in på din drömutbildning! Design och formgivning 0. Kommunledningsstaben är kommunens centrala funktion för administrativ jag älskar dig, dokument- och informationshantering och juridiskt stöd. Vilken utbildning är att föredra mellan dessa två?
Unga flickor Samsung ue40k5515
CHRIS HANSEN Innehåll För dig som är Alumn Samverka med forskare Samverka med studenter Samverkan krons ur Innovations- och affärsutveckling Kompetensutveckling Stöd universitetet Företagsforskarskolan. Utlandsstudier Som student på juristprogrammet vid Umeå universitet har du möjlighet att tillbringa en del av din studietid vid ett utländskt universitet. Elda i kakelugn som, Sverige lön till i Örebro. Ring eller skicka e-post och boka tid för konsultation. Alla forum Samhälle Arbetsliv och arbetsmarknad Detta ämne.
Postnord paket 499

Jurist umeå Video

Hur blir man en av Sveriges yngsta stjärnadvokater?

Jurist umeå - 600

Antagningspoängen för urvalsgruppen BF var 4. Lantbruk, skog och fiskeri 0. I det andra urvalet antogs personer varav 57 var män och 87 var kvinnor. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Publiceringsdatum aktuella från i dag 1 dag 2 dagar 3 dagar 4 dagar 5 dagar 6 dagar 7 dagar 14 dagar 21 dagar 30 dagar online arkiv. Om du vill ansöka till juristprogrammet så sker anmälan här.