hunden iggy

Våra husdjur betyder mycket för oss, de finns där och ger så mycket utan krav. Hunden är det djur som står mig närmast, har haft några genom åren, så kanske det påverkar att jag vill hedra Iggy, hunden som blev ihjälkörd i samband med terrorbrottet på Drottninggatan i Stockholm. Fyra döda människor. Fyra människor har hittills bekräftats döda i terrordådet på Drottninggatan i centrala Stockholm. Men bland offren finns också hunden Iggy som kom till Sverige år I ett känslosamt inlägg på sin Facebooksida skriver nu organisationen ”Hundar utan hem” om sorgen. One hundred thousand stars will light your way. A memorial in tribute to Iggy where he took his last walk is now full of flowers, candles and candy. Our thoughts are with IGGY'S family. They loved him so much and gave him the best life imaginable. His family would like privacy at this sad and traumatic time.

Hunden iggy Video

Iggy Gullboff danser "moonwalk"

Hunden iggy - fullstndigt

Statsministerns mobilmiss på Nobelbanketten. Efter det första minnesmärket med kopplet och hundkexen har många fler människor varit på platsen och lagt blommor och hundgodis på platsen för att hylla Iggys minne. Se hela Målklubben - 11 december. Jobba i 44 år — sen gå i pension. Han var en vinthundsblandning och var snäll med allt och alla, säger hon. hunden iggy

Hunden iggy - sannolikt vrldens

Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s. Varning för snökanon — SMHI går ut med sju larm. Ladda ner gratis här: Innan dess hade lastbilen kapats och kört i hög hastighet genom en gågata på Drottninggatan. Skottlossning — man skadades i huvudet. Det har florerat många olika uppgifter på internet om den hund som syntes på en del bilder i samband med terrordådet i fredags. Senaste nyheterna med Expressen TV.