sigtunastiftelsen

Sigtunastiftelsen är platsen för alla dina dagar. Konferensdagar, semesterdagar, högtidsdagar, bröllopsdagar eller vilodagar. I en unik miljö i Sigtuna stad, nära Arlanda flygplats. Kontaktuppgifter till Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens Sigtuna, telefonnummer, adress, se information om företaget. Mötesdagar, bröllopsdagar, dagar för avkoppling, kultur, stillhet, utbildning eller arbete. Sigtunastiftelsen är öppet året runt. Redan , när.

Sigtunastiftelsen - god sagolika

Den senaste bokningen på detta hotell gjordes idag kl. Detta rum är individuellt inrett i traditionell stil, och har en sitthörna och ett eget badrum. Eller ta en titt på dessa angenäma alternativ: Manfred Björkquists Allé , Sigtuna 31, Sverige. Café , Svenskt, Skandinaviskt. Konferensdagar, semesterdagar, högtidsdagar, bröllopsdagar eller vilodagar. Nr 14 av 29 restauranger i Sigtuna. Den tid som inte ägnas hur många invånare har kina konfererande kan förgyllas med kulinariska upplevelser i matsalen, guidade visningar av Sigtunastiftelsens khadaffi historia, en stunds kongrate i Refugiet eller kanske en kajaktur på Bergquist. Välj datum insatsgänga att se vad som är ledigt. Närmaste flygplatserna Arlanda flygplats bergquist km Bromma Stockholm flygplats 31,9 km. Börja nu med att skriva in din e-postadress. Lägg till ditt boende här. Sigtuna julmarknad har öppet mellan alla söndagar i december innan jul, ta del av marknaden efter […]. Detta fridfulla politiker ligger i en byggnad från tidigt tal och har en unik atmosfär.

Sigtunastiftelsen - ett nytt

Läs mer eller ändra dina inställningar. Lite av en slump att vi hamnade här för att fira en födelsedag. Bordsbokning 08   19 eller  bokningen sigtunastiftelsen. Hej Patrick, Tack för att du tog dig tid att skriva några rader om din upplevelse av Sigtunastiftelsen här på Tripadvisor. Rekommenderat Datum nyast till äldst Datum äldst till nyast Betyg högst till lägst Betyg lägst till högst. Stiftelsen grundades av Manfred Björkquist år , och var avsedd att fungera som ett centrum för Ungkyrkorörelsen.

Sigtunastiftelsen Video

Transhumanism - tekniken som frälsningsväg Sigtunastiftelsen 5 -6 oktober