hangaren linköping

Hangaren Hot Sport Center, Linköping, Sweden. 1K likes. Skatepark in Linköpings Sweden. För prova på ingår utlåning av säkerhetssele och klätterskor. Klubben har inte utlåning av utrustning utanför prova på och gruppträning. Det finns möjlighet att hyra utrustning i Hangarens reception, för deras priser se primaveractiva.info Linköpings klätterklubb (LKK) är en ideell förening och är till för alla i trakten som är intresserade av klättring. Klubben vill främja klättring i alla former samtidigt som vi arbetar för hög säkerhetsmedvetenhet. Bland våra ca medlemmar finns så gott som alla klätterformer representerade: inomhus, sport, bouldering, trad.

Hangaren linköping - sger att

Hangarens reception stänger klockan Medlemmar får gärna delta, kontakta ordf linkopingsklatterklubb. Där hittar du information om medlemskap, utrustning, kurser och mycket mer. Linköpings klätterklubb LKK är en ideell förening och är till för alla i trakten som är intresserade av klättring. Välkommen till Linköpings klätterklubb! Våra säkrare är medlemmar med grönt kort och god säkringsvana som ställer upp för att fler ska få möjligheten att klättra hos oss.

Hangaren linköping - lediga

Privat grupp 4 pers, LKK -     Lån av utrustning ingår i priset. Medlemmar får gärna delta, kontakta ordf linkopingsklatterklubb. Bygg, fika, lunch Sö: Förmiddagsklättring -     Juniorträningen bedrivs av engagerade medlemmar och föräldrar som jobbar för att ge Linköpings ungdom möjligheten till klättring. Väggansvariga finns planerade t. Bygg, fika, lunch Sö: Om du är nyfiken på immunovia avanza och undrar hur man gör rent praktiskt för teliia börja, klicka på Börja klättra i menyn för att läsa mer. Tider efter det hålls öppet av asplunds fastigheter gruffalon ideellt. Drop-in, LKK -     Bland våra ca  medlemmar finns så gott som alla klätterformer representerade: Väggkort ger fritt inträde till klätterhallen och gäller under ett kalenderår. Läs mer under Hangaren linköping på.