farmen jocke

Det är snart ett år sedan "Farmen"-Jockes svåra olycka i Thailand och han lever fortfarande med skadan. Tv-profilen gick då in i en glasdörr, skar upp benet och kroppspulsådern gick av. Han förlorade över två liter blod och var nära att mista livet. – Jag kommer aldrig bli bra i mitt ben, så är det, säger han. Joakim "Farmen-Jocke” Ljunggren berättar om sitt liv efter allvarliga olyckan i Thailand. Han vann inte "Farmen" – men Jocke Ljunggren blev en segrare ändå. Han har nämligen förlovat sig med Loreens syster Maria From. farmen jocke

Farmen jocke - det kontigt

Men innerst inne berättar Joakim Ljunggren att han i dag är lycklig och uppskattar livet mer än han gjort någonsin tidigare. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Har du koll på stjärnornas strandmissar? Joakim Ljunggren är fortfarande chockad. Glaset var riktigt stort och tjockt. De har nog inte sett mig så här. Han förlorade över två liter blod och var nära att mista livet.

Farmen jocke - gldje

Från vilken låt är texten? Att man fick uppleva och se dem igen, det trodde jag inte, säger han. Farmen-Jocke svävade i livsfara under onsdagsmorgonen då han frontalkrockade. Så bra är "Solsidan"-filmen. Stjärnorna tvingas fly från sina hem - Men jag är i Sverige i alla fall och det är huvudsaken, säger han.