weekend dublin

Boka din weekend i Dublin hos Travellink. Vi har specialerbjudanden för flyg, hotell och paketresor till Dublin. Dublin är som ett komprimerat London. Hos Ving hittar du noga utvalda hotell med bästa läge i Dublin (Irland).‎Fakta · ‎Bilder · ‎Hotell i Dublin (Irland). Dublins storstadsområde har en befolkning på strax under två miljoner, men den livliga stadskärnan är tillräckligt kompakt för att du ska kunna utforska den till fots eller med hyrd cykel under resor till Dublin. Staden är ett härligt resmål under en weekend och du kan säkert hitta saker att göra i Dublin som passar just dig.

Weekend dublin - att

Resor till Temple Bar. En rundtur i denna lokal, som har formen av ett pintglas, på ett historiskt bryggeri är en berusande resa där du får lära dig hur Irlands karakteristiska dryck tillverkas. Antal personer Antal vuxna 1 vuxen 2 vuxna 3 vuxna 4 vuxna 5 vuxna 6 vuxna 7 vuxna 8 vuxna. St Stephen Green Shopping Center. Chester Beatty Library på Dublins slott som är en sevärdhet i sig där det finns en märkvärdig samling manuskript och gammal konst. Här händer det mycket under veckans alla dagar — men lördagen med sina marknader är en favorit för många.

Weekend dublin - alternativ

Fem tips för en lyckad weekend i Dublin Fridakrantz Medlem sedan , besökt 8 länder. Populära hotell - Dublin. Resmål Europa Irland Resor till Dublin. Det här unga och rika resmålet lockar även med långa och soliga stränder. Det kan vara svårt att få en överblick på allt som händer här, så ett tips är att läsa någon av tidningarna Event Guide eller In Dublin.