aubergine nyttigt

Köp blanka auberginer och salta lite för att få bort den bittra smaken. Risken för cancer minskar. Den höga fiberhalten i aubergine har visat sig vara effektiv mot tjocktarmscancer. När äggplantan rör sig från matsmältningssystemet i magen suger den nämligen upp skadliga gifter och kemiska substanser. Enligt flera studier är skalet på grönsaken särskilt nyttigt, så ät det också. Vill du har förslag på god och nyttig mat som är klar på ett kick? Eller åtminstone klarar sig själv under tiden du tar en dusch? Följ det här receptet på en.

Aubergine nyttigt Video

Enligt canal digital tvillingkort studier är skalet på grönsaken särskilt nyttigt, så ät det också. Zarah Öberg Näringsexpert Är gravida immunsvaga och bör ta influensavaccin? Du verkar ha en gammal webbläsare. Vilken plast bör undvikas? Många kommer därför sitta med stora skulder i januari.

Aubergine nyttigt - vljer transportvska

En Buddha bowl är egentligen näringsrik mat som stärker din kropp och serveras till bredden i stora skålar. Jul vill nog de flesta fira och vi på Kurera gör vårt bästa för att vara en guide till en mer hållbar och hälsosam jul. Forskare har tidigare visat att ett ämne i kanel tycktes skydda möss mot övervikt och högt blodsocker men visste inte då vad som gjorde att kanel hade den effekten. Databasen finns tillgänglig på Livsmedelsverkets hemsida. Vi har alla hört det och själva sagt det till barnen. Stress är inte farligt när den fungerar som det är tänkt, det vill säga som en tillfällig reaktion som rustar dig för att möta en fara.